Varena mreža

Varena (punktovana) mreža je visokokvalitetni proizvod izrađen od svetlovučene žice koja se spaja elektro zavarivanjem na tačkama kontakta. Ova metoda proizvodnje osigurava čvrstu i dugotrajnu mrežu koja može izdržati razne opterećenja i uslove rada.

Debljina žice korišćene za izradu varene mreže varira od 1,90 mm do 3,80 mm, što omogućava prilagođavanje mreže različitim potrebama i primenama. Varena mreža se najčešće koristi u građevinarstvu, poljoprivredi, industriji i mnogim drugim oblastima gde je potrebna pouzdana zaštitna ili konstrukcijska komponenta.

Glavne karakteristike varene mreže uključuju visoku čvrstoću, otpornost na koroziju (posebno kada je mreža pocinkovana ili plastificirana), lakoću instalacije i prilagodljivost različitim konfiguracijama. Ove mreže se često koriste za izradu ogradnih sistema, armaturnih mreža za betoniranje, držača za biljke u poljoprivredi, kao i za zaštitu i ograđivanje različitih objekata i prostora.

Varena mreža se prodaje po kvadratnom metru, što omogućava kupcima da tačno odrede potrebnu količinu za svoj projekat i efikasno upravljaju troškovima. Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama i širokoj primeni, varena mreža je nezamenjiv materijal u mnogim industrijskim i građevinskim procesima.

Trenutne dimenzije koje možemo da ponudimo:

50x50x1,90 mm                                         50x50x3,80 mm

50x50x3,10 mm                                         50x25x3,80 mm

50x50x3,40 mm                                       100x50x3,80 mm

Pošaljite upit za Varenu mrežu