Projektovanje i ugradnja

Od nastanka naše firme duboko smo posvećeni zaštiti prirode i očuvanju životne sredine. To se ističe kako u procesu proizvodnje tako i prilikom projektovanja i ugradnje naših proizvoda.

Uvek našim kupcima savetujemo da što više koriste prirodne proizvode u svom okruženju.

Kod postavljanja farmer pletiva savetujemo uvek korišćenje drvenih stubova jer je to prirodni materijal koji se uklapa u okruženju sa šumama, lovištima, voćnjacima, parkovima i farmama. Sa druge strane stubovi od drveta se lako postavljaju a pletivo na njih još lakše.

Po zahtevu kupaca možemo da izradimo plan i projekat postavljanja ograde bilo da se radi o klasičnoj od grifovanog pletiva u ramovima od cevi, bilo da je u pitanju ograda od farmer pletiva sa stubovima.

Nakon obilaska terena utvrdjujemo šta je sve neophodno i izradjujemo plan i predračun. Po usvajanju od strane kupca pristupamo izradi i postavljanju na odgovarajućem terenu.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

U narednim video klipovima možete videti neke od mogućnosti ugradnje farmer pletiva kako ručno tako i mašinski. Ovo su snimci van Srbije ali su dobri kao ideja oko postavljanja pletiva.

Na fotografijama možete videti neke od alata koji se koriste kod zatezanja pletiva.