Farmer pletivo

Farmer pletivo je jedno od najpouzdanijih i najekonomičnijih pletiva.Osnovna karakteristika je velika mogućnost promene veličine otvora pri proizvodnji.

Saznaj Više

Žarena žica

Žarena žica (ili paljena žica) se proizvodi iz svetlovučene žice zagrevanjem u pećima u zaštitnoj atmosferi (bez kiseonika) na temperaturi od 680-700°C.

Saznaj Više

Grifovano pletivo

GRIFOVANO PLETIVO izrađujemo od čelične svetlovučene žice, različitih dimenzija. Pletivo je različitih otvora, “okaca” i različitih formata tabli. Standardno 1000×2000 mm.

Saznaj Više

O nama

Danas smo najvećim delom na tržištu poznati kao proizvođači farmer pletiva, mreza, žice i mnogih proizvoda od nje.  Kvalitet je ono do čega mi držimo i što nas kod klijenata razlikuje od konkurencije i zbog čega nam kupci svakoga dana ukazuju sve veće poverenje.

U naše usluge spada i veleprodaja naših proizvoda, ali i svih proizvoda crne metalurgije kako domaćih proizvođača tako i robe iz uvoza. Maloprodajom, sopstvenim transportom i ugradnjom zaokružili smo celinu proizvodnje, trgovine i usluga i tokom godina postali idealan partner mnogim domaćim i stranim preduzećima. U svom radu trudimo se da stalno pratimo tokove razvoja industrije kojoj pripadamo i održavamo kvalitet svojih usluga na najvišem nivou.

Saznajte  Više

Svetlovučena žica i ekseri

Svetlovučena žica se proizvodi od niskougljenične toplovaljane žice (C=0,06 – 0,10 %). U toku procesa izvlačenja smanjuje se prečnik i povećava zatezna čvrstoća žice tako da ona iznosi 700 – 1100 N/mm2.
Žica zadovoljava standarde YUS C.B6.010 , DIN 177 i EN 10218 – 10223.

Ekseri se proizvode od čelične svetlovučene žice različitih prečnika.Ekseri se izradjuju po standardu JUS M.B4.021 i DIN 1151. Pakovanje eksera je u petoslojnim kartonskim kutijama standardno 25 kg. ili manjim pakovanjima po 5kg.

Žičana sita

Žičana sita izrađujemo od čelične patentirane žice, velike zatezne čvrstoće preko 1500 N/mm2 zavisno od dimenzije. Žičana sita služe za prosejavanja abrazivnih materijala, kamen, koks, ruda, šljunak pa zbog toga na kvalitet sita naročito obraćamo pažnju.
Žičana sita se po zahtevu kupca izrađuju u različitim dimenzijama i *okivaju* čeličnim limom i zakovicama.

Farmer pletivo

Farmer pletivo je jedno od najpouzdanijih i najekonomičnijih pletiva. Osnovna karakteristika je velika mogućnost promene veličine otvora pri proizvodnji tako da u potpunosti zadovoljava sve zahteve kod zabrane prolaska kako malih tako i velikih životinja. Karakteriše ga lako uskladištenje i jednostavna montaža. Lako se montira na svim terenima koristeći kao drvene tako i metalne stubove.

Transportne trake

Transportne trake se izrađuju od čelične svetlovucene žice zatezne čvrstoće po zahtevu kupca.
Žičane transportne trake naročito imaju primenu u industriji gde se trake od drugih materijala (gumene) ne mogu primeniti zbog visokih temperatura, kao što su fabrike stakla, opekarska industrija itd.

Grifovano pletivo

Grifovano pletivo izrađujemo od čelične svetlovučene žice, različitih dimenzija. Pletivo je različitih otvora, *okaca* i različitih formata tabli. Standardno 1000×2000 mm.Maksimalna širina je 2000 mm.a dužina do 6000 mm.Pletivo se isporučuje nezaštićeno ili zaštićeno osnovnom bojom ili plastificirano po zahtevu kupca u različitim bojama.

Žarena žica

Žarena žica (ili paljena žica) se proizvodi iz svetlovučene žice zagrevanjem u pećima u zaštitnoj atmosferi (bez kiseonika) na temperaturi od 680 – 700 C.
Tokom procesa žarenja menja se struktura materijala čelične žice i ona postaje meka i lako savitljiva a zatezna čvrstoća pada na 350 – 380 N/mm2.
Žica se izradjuje po standardu DIN 177

Eksperti za žicu

Danas smo najvećim delom na tržištu poznati kao proizvođači farmer pletiva, mreza, žice i mnogih proizvoda od žice.

SAZNAJTE VIŠE